arrow_drop_up arrow_drop_down
17 september 2015 

Wat maakt Bas van Pelt succesvol?

Wat maakt Bas van Pelt succesvol?- Het verschil tussen geen en veel klanten. In dit video-interview legt Bas van Pelt uit wat hem succesvol maakt. En wat hij doet om dit succes te behouden. Bekijk de video en ontdek zijn sleutel tot succes.

Elke werkdag post ik een nieuwe blog van mijn interview met Bas van Pelt. Bas van Pelt is ondernemer en trainer van (voornamelijk vrouwelijke) ondernemers. Hij legt uit wat zijn doel als ondernemer is: ‘Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat je een keuze kunt maken. De keuze om je leven weer in eigen hand te nemen. Ik leer je ervoor te kiezen te leven en je dromen te verwezenlijken. Durf te dromen, durf te leven en bereik wat je dacht dat onbereikbaar was.’

Ik heb hem natuurlijk stevig aan de tand gevoeld. En hier vind je een van de resultaten. Wil je alle blogs lezen: download rechtsboven mijn e-book en ik mail je alle blogs in één rij toe. Of like de pagina www.facebook.com/prgoeroe en bekijk daar de updates.

Wat maakt volgens jou een ondernemer succesvol?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!