17 september 2015 

Wat maakt Bas van Pelt succesvol?

Wat maakt Bas van Pelt succesvol?

Wat maakt Bas van Pelt succesvol?- Het verschil tussen geen en veel klanten. In dit video-interview legt Bas van Pelt uit wat hem succesvol maakt. En wat hij doet om dit succes te behouden. Bekijk de video en ontdek zijn sleutel tot succes.

Elke werkdag post ik een nieuwe blog van mijn interview met Bas van Pelt. Bas van Pelt is ondernemer en trainer van (voornamelijk vrouwelijke) ondernemers. Hij legt uit wat zijn doel als ondernemer is: ‘Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat je een keuze kunt maken. De keuze om je leven weer in eigen hand te nemen. Ik leer je ervoor te kiezen te leven en je dromen te verwezenlijken. Durf te dromen, durf te leven en bereik wat je dacht dat onbereikbaar was.’

Ik heb hem natuurlijk stevig aan de tand gevoeld. En hier vind je een van de resultaten. Wil je alle blogs lezen: download rechtsboven mijn e-book en ik mail je alle blogs in één rij toe. Of like de pagina www.facebook.com/prgoeroe en bekijk daar de updates.

Wat maakt volgens jou een ondernemer succesvol?

Doe jij wat bij je past? Zo kiest de media voor jou!

Doe jij wat bij je past en mag iedereen dat weten? In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je hoe je jouw verhaal de wereld in stuurt. Wordt dé go-to-expert in jouw vakgebied met gratis publiciteit in kranten, (online) magazines, op televisie en de radio.

Ontdek:

  • hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent;
  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • en hoe jij voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt!

Ben jij klaar voor the next level?

JA! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen