25 september 2015 
in bloggen

Til je pr naar het volgende niveau: laat iemand anders het eens vertellen

Til je pr naar het volgende niveau: laat iemand anders het eens vertellen

Til je pr naar het volgende niveau – Wellicht weet jij al het een en ander van pr, of kun je juist nog kennis opdoen. Het is leuk om jezelf, of jouw team te enthousiasmeren of zelf kennis over te dragen. Maar zou het niet sterker zijn wanneer iemand anders dit vertelt?

Afgelopen week was bij ik bij een bedrijf op bezoek. Ze deden al van alles en nog wat op communicatie- en pr-gebied. Social media werden ingezet, de pers interviewde het team, er werd geblogd in kranten et cetera et cetera. Maar naar het volgende niveau komen … dát lukte de leiding niet. Toen werd ik gebeld. Of ik ze even vooruit kwam schoppen op het gebied van zichtbaarheid. Samen praatten we als volledig team over het einddoel. Over wat er nodig was om het gestelde doel te bereiken én wie welke pr-taken op zich ging nemen. Het was een gezellige ochtend, maar vooral erg onderhoudend. Omdat iemand anders het vertelde, bleek de informatie makkelijker aan te nemen en de noodzaak om tot uitvoer te komen makkelijker in te zien.

Kortom: vreemde ogen dwingen. Het kan heel effectief zijn om de noodzaak van pr over te brengen door mij als spreekster in te huren.

Lees meer of neem contact op met mijn sprekersbureau

Zo zorg je ervoor dat de media voor jou kiest!

Kan jouw bedrijf een mediaboost gebruiken, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Voor slechts een paar tientjes ontdek jij hoe je jouw business naar het volgende niveau tilt!

Je leert:

  • hoe journalisten selecteren op nieuws;
  • hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt;
  • PLUS: 7 voor iedereen toepasbare methodes om zelf nieuws te genereren!

Lees meer over mijn online training Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen