28 november 2017 
in online

Technische blunders bij mijn online programma: wat een week, wat een week

Technische blunders bij mijn online programma: wat een week, wat een week

Dit waren afgelopen week de ergste technische blunders die ik maakte tijdens de promotie van mijn online programma (én hoe ik ze oploste).

Niets opgenomen met Google Hangout

Ik dacht echt heel handig met mijn online programma te gaan werken … door voor alle Q&A’s Google Hangout te gebruiken. Dat ging dus echt helemaal niet goed. Op Facebook gaf ik het ook eerlijk toe – een kwartier lang tegen mezelf zitten praten … en daarvan was aan het einde niets opgenomen. Oeps!

Technische ondersteuning voor volgers

Ook werkt de techniek niet bij iedereen zo makkelijk. En er waren ook niet zo veel vragen dat ik na 15 minuten nog steeds bezig was. Wat een gedoe. Ik heb een week later diverse screengrabbers geprobeerd, maar die deden het niet, of niet wat ze zouden moeten doen. En nu ben ik over naar een officiële webinartool. En wat voel ik mij toch professioneel. Alles werkt. Ik kan mensen links laten zien door ze in te typen. Iemand had een vraag over Google Maps en ik kon mijn scherm delen en laten zien hoe je iets instelt. Dit had ik eerder moeten doen. Het kost een rib uit mijn lijf, maar dan hebben we eindelijk wel wat!

Ik ben er wel achter dat ik goede vragen krijg … die een aparte blog verdienen. Oftewel – je kunt wat op deze site verwachten.

Online training Zo kiest de media voor jou!

Ben jij klaar om te shinen met jouw expertise? In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je welke methodes voor directe publiciteit zorgen!

Je leert:

  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt;
  • en hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent!

Ben jij klaar om dé expert te worden in jouw vakgebied?

JA! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen