05 april 2023 

PR Talk at Startup Village ‘Monthy Community Drink’

Ontmoet mij bij de borrel van de Startup Village in Amsterdam.

Een Engelse titel? Ja, dat klopt! Op 14 april 2023 ben ik te vinden bij de borrel van de Startup Village in Amsterdam. Na de inloop om 17.00, start ik mijn Engelse presentatie over hoe PR het verschil kan maken in jouw bedrijf. De evenementenorganisator omschrijft het als: ‘’Enjoy drinks with your peers, meet like-minded entrepreneurs, and get inspired.’’

Wat is de Startup Village?

Startup Village is een gemeenschap van start-ups & netwerkpartners met focus op AI en Quantum. Het is een magische plek waar start-ups nieuwe technologieën toepassen om innovatie vooruit te brengen en ons leven beter te maken. Ze zijn gevestigd in het hart van de technologie: Het Amsterdam Science Park. Hier faciliteren ze interactie, samenwerking en kennisuitwisseling tussen Wetenschap, het Startup Ecosysteem en het bedrijfsleven.

Startup Village biedt een innovatieve locatie waar de community elkaar ontmoet, kantoor houdt en evenementen bijwoont. De maandelijkse community drink met een spreker, is hier een onderdeel van.


Dit keer is het thema van de community drink dus PR. Oftewel: hoe je free publicity aantrekt. Ik deel alle mogelijke tips en tricks die er in een half uur passen. Het zou natuurlijk super zijn om jou hier te ontmoeten.

Meld je aan voor de community drink van Startup Village Amsterdam.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen