25 maart 2013 

PR Quickscan voor ZZP'ers: ontdek jouw groeipotentieel

PR Quickscan voor ZZP'ers

PR Quickscan voor ZZP’ers – Nog nooit kwamen er via mijn MKB PR bureau DelanoPR zoveel aanvragen binnen voor de Quickscan. En deze kwamen van veel ZZP’ers. Graag wilden ze weten hoe het staat met hun PR.

Voor wie is de PR Quickscan?

De PR Quickscan is speciaal voor jou als ZZP’er om erachter te komen waar jouw huidige groeipotentieel ligt. Met deze handgemaakte Quickscan in handen weet je hoeveel je van de 17 componenten goed hebt ingezet en met welke je nog aan de gang kan. Ook vind je persoonlijke tips en tricks, speciaal voor jou, zodat jij als ZZP’er weet wat jij kan doen om verder te komen.

Wanneer is de Quickscan een goed idee?

Wanneer jij klaar bent voor meer bereik, een goede realitycheck, en wanneer jij wilt weten hoe je meer klanten aantrekt – is de PR Quickscan de volgende stap. Zowel voor zelfstandigen die net begonnen zijn, maar ook voor zelfstandigen die al wat langer bezig zijn – is deze PR Quickscan een goede volgende stap.

Wil je meer weten over de quickscan? Plan dan een gratis en vrijblijvend 15-minutengesprek met me in. 

JA! Vertel me meer over de quickscan!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen