12 juni 2017 

Pr professional straalt creativiteit uit: zo val je op voor jouw business!

Pr professional straalt creativiteit uit: zo val je op voor jouw business!

Als pr professional sta ik voor creativiteit en mijn kapsel maakt dat ook duidelijk. In een interview met Grazia vertel ik alles over mijn opvallende look: ‘door mijn haar blijven mensen kijken’. Hoe val jij op voor jouw business?   

Pr professional Jennifer Delano over haar rode haar: ‘Door mijn haar val ik op en onthouden mensen me’

In de glossy Grazia laat pr-professional Jennifer Delano weten waarom zij haar haren al 5 jaar lang rood verft. Deze look past bij haar creativiteit en haar imago..

Jennifer laat in dit blad weten dat zodra ze ergens binnenkomt ze gelijk voldoet aan de verwachtingspatroon van de mensen. Van nature heeft ze zoals ze het zelf noemt ”saai bruin haar”. Maar doordat zij dit niet is wil ze dit niet uitstralen.  In haar creativiteit bracht ze daar uiteraard meerdere keren verandering in. De kleuren zwart en blond gaven haar niet de look waar ze naar op zoek was en dat werd dan ook meteen duidelijk nadat ze haar haar rood verfde. Volop positieve reacties en toen wist ze het zeker: dit wordt een hit!

pr professional Jennifer Dalano pr-bureau pr buro free publicity in de media persbericht schrijven

De Grazia is de eerste weekly glossy in Nederland met de unieke mix van mode, beauty, psyche, health, maar ook entertainmentnieuws, real life-verhalen en actualiteit.

Wil jij nog meer opvallen? Zo kiest de media voor jou!

Of je een kenmerkende look hebt of niet, met free publicity zet jij jezelf en je bedrijf gegarandeerd in de schijnwerpers! In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je welke methodes voor directe publiciteit zorgen.

Ontdek:

  • hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent
  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • en hoe jij voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt!

Ben jij klaar om op te vallen met jouw bedrijf?

JA! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen