22 februari 2022 

Opschalen bedrijf: 16 en 17 maart 2022 ''The Intensive''

Een van mijn klanten organiseert een persoonlijk 2-daags evenement in Amsterdam "The Intensive" - 16 en 17 maart 2022 en dit gaat dé plek zijn om te zijn als je jouw bedrijf wil opschalen.

De LinkedIn lessen van Ramona hebben mij heel veel geleerd en hielpen mij binnen enkele maanden naar een flinke omzet boost. Met spreker Arjan zat ik maandenlang in het bestuur van een netwerkclub. Ik ken zijn passie voor marketing en nieuwe strategiën implementeren met als doel: verder groeien. Spreker Michael ken ik als een succesvolle ondernemer en iemand die als business coach ook uit de praktijk heel duidelijk weet wat wel en niet werkt. De line up is veelbelovend!

Dit evenement draait allemaal om groei, professionele ondersteuning, stap voor stap training, en vertrekken met pragmatische strategieën die je kunt gebruiken en direct kan toepassen op jouw bedrijf.  

Leer hoe je:

👉 LinkedIn GEBRUIKT als een kanaal voor marketing en Lead Generation 

👉 Een Lead Generation Systeem BOUWT dat de resultaten zal produceren die je wil

👉 CREËER Social Selling Engine & Nieuw Verkoopkanaal om organisch te verkopen 

👉 VOER deze strategieën uit om het marktaandeel en de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten

Koop hier jouw ticket voor de Intensieve Lead Generation Training Bootcamp: https://www.linkedinleadmachine.nl/intensive (promocode: DELANOPR)

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen