arrow_drop_up arrow_drop_down
18 september 2019 

Op de televisie bij Lingo

Afgelopen maand was ik op bezoek bij Lingo. Jaja, dat programma met die blauwe ballen. Je hebt het vast een keer voorbij zien komen. Of vroeger op NPO, of recentelijk op SBS6. Samen met Dorcas van Sosurwo Fonds was ik aanwezig. Het was een hele lijst met testen die we moesten invullen. En helaas kwamen we als koppel er niet doorheen.

Wil je ook op deze manier in de media komen? Dan kan je verhaal maar beter kloppen. Het is bijzonder handig dat je je verhaal paraat hebt. Dat is aan de ene kant oefenen, maar aan de andere kant ook een kwestie van hard eraan werken. Is jouw verhaal voor de camera nog niet rond of weet je nog niet wat je kunt zeggen om de camera op je gericht te krijgen? Download mijn e-book, zodat je kunt ontdekken hoe de concurrent dit aanpakt, die wel in de media te zien is. Klik hier op de link: https://jenniferdelano.nl/7-redenen-waarom-de-concurrent-wel-in-de-krant-staat-en-jij-niet/ 

Wil jij ook inzichten krijgen in wat jij kan doen om de media voor jou te laten kiezen?
Klik hier om je aan te melden: https://jenniferdelano.nl/zo-kiest-de-media-voor-jou/

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!