05 maart 2019 

Dit is mijn ondernemersles (interview op Centraal Beheer)

Dit is mijn ondernemersles (interview op Centraal Beheer)

Enige tijd geleden werd ik geïnterviewd door Centraal Beheer voor hun platform EvenCentraal. Met de ondertitel ‘Ondernemers leren van elkaar’ willen zij ondernemerslessen aan de man brengen. Mijn les die ik probeerde over te brengen: ‘Ga iets anders doen als je niet rondkomt.’

Hoe je omgaat met problemen, bepaalt het succes van jouw bedrijf

Als ondernemer kun je vroeg of laat tegen problemen aanlopen. Hoe je hiermee omgaat, bepaalt het succes van jouw bedrijf. Niet iedereen kan ondernemer worden. Te veel mensen blijven werken aan een dure hobby en noemen dat ondernemen. Als je niet rondkomt, dan ben je geen ondernemer. Ga dan alsjeblieft wat anders doen.

Lees het hele interview: https://evencentraal.nl/ondernemers/zzp/ga-iets-anders-als-rond-komt/.

Ga jij voor een succesvol bedrijf? Zo kiest de media voor jou!

Ben jij benieuwd wat goede publiciteit kan betekenen voor jouw bedrijf? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Voor slechts een paar tientjes ontdek jij hoe je jouw business naar het volgende level tilt!

Lees meer over mijn online training Zo kiest de media voor jou!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen