Nominatie The Guts Award – wil jij mee?
branding
Jennifer Delano
branding
07/15/2019
0 min
0

Nominatie The Guts Award – wil jij mee?

07/15/2019
0 min
0

Nominatie The Guts Award – wil jij mee?

Nog een kleine twee maanden en dan weet ik of ik naar huis ga met The Guts Award 2019. Het belooft een spraakmakende middag te worden. Zo delen Nilab Yonousi en Kim Holland waardevolle levenslessen die hen zakelijk ver gebracht hebben, en kom ik wellicht op het podium met twee andere vrouwen met lef aan het woord.

Gevraagd: stemmen en een gast

Het is nog steeds mogelijk om te stemmen; dat kan zelfs nog tíjdens de uitreiking. Halverwege het programma wordt de top drie bekend. De drie vrouwen die de meeste stemmen hebben binnengehaald, worden letterlijk in de schijnwerpers gezet: ze mogen pitchen op het podium.

Stemmen
Ik heb je stem hard nodig. Hier kun je stemmen: https://zurl.co/CFJ0.

Wil je mee als mijn gast?
Ik neem je graag mee! Mail mij!

Wanneer en waar?
Datum: 1 oktober
Tijden: 15.30 – 17.00 uur, met aansluitend een borrel
Locatie: MOOG, Pesetaweg 53, Nieuw-Vennep.

Reacties
Categorieën