arrow_drop_up arrow_drop_down
4 september 2018 

Meest bijzondere voicemail ever

Ik luister in een maand tientallen voicemails af. De ene gooi ik nog sneller weg dan de andere. Vaak is de naam horen al genoeg. Veel ‘heb-ik-gisteren-gesproken-‘ en ‘lekker-boeiend-voicemailtjes’ die ik zo weggooi. Maar vanochtend in de auto dacht ik even na over de voicemails die wél blijven hangen. En over belletjes die blijven hangen. Dat belletje van mijn broer dat er twee (!) van zijn gezinsleden in het ziekenhuis lagen. De een voor een spoedoperatie en de ander vanwege een flinke val. En ik zat op de bank mijn kind borstvoeding te geven en wilde meteen eraan komen. Maar er was niets wat ik zou kunnen doen om te helpen. En mijn baby had het meest aan mij thuis. Dat zijn de belletjes die ik me als de dag van gisteren kan herinneren.

De meest bijzondere voicemail ever kwam van iemand die ik nog nooit heb ontmoet en van wie ik ook de naam niet meer weet. Ik was bij een netwerkmeeting in Amersfoort (dacht ik) en daar was iemand niet aanwezig. Ze vertelden dat zijn schoonmoeder ziek was en dat het er niet goed uitzag. Ik heb diegene ’s middags een mailtje gestuurd en verteld dat ik voor haar en voor hen als gezin ging bidden. Daar hoorde ik niets meer op. Tot maanden later, echt máánden later! Ik miste een belletje en luisterde toen de meest bijzondere voicemail ooit af. In mijn voicemail sprak de man die ik nog nooit heb ontmoet. Hij wilde mij enorm bedanken voor het bidden voor zijn schoonmoeder. Ze was tegen de verwachting in volledig genezen.

Wauw/wow/fantastisch! Ik ben nog steeds geraakt als ik hier over nadenk!

Was wat jouw meest bijzondere voicemailbericht?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!