04 september 2018 

Meest bijzondere voicemail ever

Meest bijzondere voicemail ever

Bijzondere voicemails. Ze zijn er echt! Welk voicemailbericht vergeet jij nooit meer?

Berichten die blijven hangen

Ik luister in een maand tientallen voicemails af. De ene gooi ik nog sneller weg dan de andere. Vaak is de naam horen al genoeg. Veel ‘heb-ik-gisteren-gesproken-‘ en ‘lekker-boeiend-voicemailtjes’ die ik zo weggooi. Maar vanochtend in de auto dacht ik even na over de voicemails die wél blijven hangen. En over belletjes die blijven hangen. Dat belletje van mijn broer dat er twee (!) van zijn gezinsleden in het ziekenhuis lagen. De een voor een spoedoperatie en de ander vanwege een flinke val. En ik zat op de bank mijn kind borstvoeding te geven en wilde meteen eraan komen. Maar er was niets wat ik zou kunnen doen om te helpen. En mijn baby had het meest aan mij thuis. Dat zijn de belletjes die ik me als de dag van gisteren kan herinneren.

Een bijzondere voicemail van iemand die ik nog nooit heb ontmoet

De meest bijzondere voicemail ever kwam van iemand die ik nog nooit heb ontmoet en van wie ik ook de naam niet meer weet. Ik was bij een netwerkmeeting in Amersfoort (dacht ik) en daar was iemand niet aanwezig. Ze vertelden dat zijn schoonmoeder ziek was en dat het er niet goed uitzag. Ik heb diegene ’s middags een mailtje gestuurd en verteld dat ik voor haar en voor hen als gezin ging bidden. Daar hoorde ik niets meer op. Tot maanden later, echt máánden later! Ik miste een belletje en luisterde toen de meest bijzondere voicemail ooit af. In mijn voicemail sprak de man die ik nog nooit heb ontmoet. Hij wilde mij enorm bedanken voor het bidden voor zijn schoonmoeder. Ze was tegen de verwachting in volledig genezen.

Wauw/wow/fantastisch! Ik ben nog steeds geraakt als ik hier over nadenk!

Wat was jouw meest bijzondere voicemailbericht?

Impact maken met jouw verhaal? Ik help je graag!

Maak impact met jouw verhaal. Met gratis publiciteit in magazines, kranten, op televisie, de radio of digitale media krijgt jouw verhaal de aandacht die het verdient. Met mijn expertise en passie voor pr kom jij gegarandeerd in de media. Plan een gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden.

Plan een vrijblijvend gesprek.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen