08 november 2013 

Meer likes in 2 stappen – boost je zakelijke pagina met deze tips

Meer likes in 2 stappen – boost je zakelijke pagina deze tips

Ieder bedrijf wil populair zijn, en het verkrijgen van meer likes wordt gezien als een goede manier. Eerst huurden mensen voor luttele euro’s mensen in die geautomaticeerd fake likes organiseerden. Leuk, maar dat heeft naast het aantal verder geen kans van slagen. Vanaf een like of 100 wordt een Facebookpagina pas een beetje serieus genomen. Daarom: meer likes in 2 stappen!

Stap 1. Nodig mensen uit je pagina te liken

De eerste stap voor een Facebookpagina is natuurlijk het uitnodigen van je eigen vrienden en vriendinnen. En het vragen aan vrienden en vriendinnen om meer likes te organiseren door hun vrienden en vriendinnen uit te nodigen.

Stap 2. FacebookAds

Als tweede kun je meer likes door FacebookAds te plaatsen. Het gaat langzaam, maar er zullen diverse nieuwe bewuste mensen naar jouw pagina komen en deze liken. Het is dan wel handig een plan te hebben wat je met mensen wil wanneer ze op je pagina of website zitten.

Gegarandeerd meer zichtbaarheid met je bedrijf? Ik help je graag

Meer likes op je zakelijke socials geven je zichtbaarheid een boost. Maar er zijn meer manieren om duurzaam zichtbaar te worden met je bedrijf. Doe jij het graag in één keer goed? Dan help ik je graag. Plan een gratis en geheel vrijblijvend 15-minutengesprek en informeer naar de mogelijkheden.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen