arrow_drop_up arrow_drop_down
8 november 2013 
in netwerk

Meer Likes

Meer Likes. Ieder bedrijf wil populair zijn, en het verkrijgen van veel likes wordt gezien als een goede manier. Eerst huurden mensen voor luttele euro’s mensen in die geautomaticeerd fake likes organiseerden. Leuk, maar dat heeft naast het aantal verder geen kans van slagen. Vanaf een like of 100 wordt een Facebook Fanpage pas een beetje serieus genomen.

Stap 1 naar meer likes – voor een Fanpage is natuurlijk het uitnodigen van je eigen vrienden en vriendinnen. En het vragen aan vrienden en vriendinnen om meer likes te organiseren door hun vrienden en vriendinnen uit te nodigen.

Stap 2 naar meer likes – in meer likes genereren kun je doen door FacebookAds te plaatsen. Het gaat langzaam, maar er zullen diverse nieuwe bewuste mensen naar jouw Fanpage komen en deze liken. Het is dan wel handig om een plan te hebben wat je met mensen wil wanneer ze op je Fanpage of website zitten.

Wat kun jij met bedrijven die zoeken naar meer likes?
Maar wat heb jij er nu aan wanneer bedrijven de zoektocht naar duizenden al niet echte likes organiseren?

Je kunt er tegenwoordig geld mee verdienen. Er is een service met de naam Likebux. Via http://www.likebux.net/ref/5979 kun je met je Facebookpage aanmelden. Hierna vind je een lijst met Fanpages, bij het liken van degene die je aanspreken word je simpelweg beloond met een échte financiële vergoeding. Eindelijk gerechtigheid.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!