06 februari 2013 
in foto's

Media PR event: zo was het op Waarom Ken Ik Je Niet

Media PR event: zo was het op Waarom Ken Ik Je Niet

Hieronder de media van het PR Event  ‘Waarom Ken Ik Je Niet?’

Dit zijn de leukste foto’s van de eerste editie gemaakt door Dennis van www.kuhasa.nl 

Sta jij ertussen? Of had jij dat graag gewild? Reageer hieronder en laat iedereen weten wie jij bent, wat jij kan oplossen voor iemand en hoe ze jou kunnen benaderen!

Wil jij bij het volgende event zijn?

http://www.WaaromKenIkJeNiet.nl


 
 


...


Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Jennifer Delano
Gerard Wouters
Door

Gerard Wouters

op 10 Feb 2013

Heb jij last van psychische of fysieke klachten en wil je er snel vanaf? Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode en kom in 4 sessies van je klachten af! Het Niranam Gezondheidsinstituut helpt al 16 jaar mensen in zeer korte tijd en zonder in het verleden te graven van hun klachten af. Bespaar jezelf jarenlange therapie sessies en honderden euro's aan behandelingen die toch niet werken. Doe het Andersom met Niranam!!

Jorina Schulenklopper
Door

Jorina Schulenklopper

op 18 Feb 2013

Kom je niet meer toe aan je core business? Staalblauw ondersteunt ondernemers, directeuren en managers met projectmanagement, eventmanagement en officemanagement. Noem ons directiesecretaresse, management assistent of personal assistant. Waar het op neer komt is dat we u praktisch ontzorgen zodat u zich kunt focussen op uw core business. Boek je je eerste klus via www.staalblauwregelthet.nl, dan krijg je nu 10% korting op het uurtarief! Gebruik dan de volgende code in het invulveld: SBR-PRG-1303.

Janneke van der Meer
Door

Janneke van der Meer

op 19 Apr 2013

Ben je -net als veel vrouwen- als startende ondernemer onzeker en vraag je je af of je het allemaal wel kunt? Wil je klankborden, heb je advies nodig of gewoon een schop onder je ..? Wij kunnen je helpen! Wij hebben veel ervaring in het begeleiden en coachen van vrouwelijke ondernemers. Kom langs voor een vrijblijvende eerste coachingssessie! We zijn vlot, daadkrachtig en helpen je praktisch op weg. www.maatschapvoorcoaching.nl

Reactie plaatsen