29 juli 2020 

Masterclass 'Boost jouw sales met growth hacking en pr'

Masterclass ‘Boost jouw sales met growth hacking en pr’

Samen met growth hacker Sharon van Sprang organiseer ik op 18 februari 2021 in Hoofddorp de masterclass ‘Boost jouw sales met growth hacking en pr’.

In de masterclass ‘Boost jouw sales met growth hacking en pr’ leer je in één ochtend de belangrijkste kansen van growth hacking en free publicity.

Voor wie is deze masterclass?

Voor ondernemers of mensen in bedrijven die willen groeien, maar die growth hacking en/of pr nog niet maximaal inzetten.

Succesvol free publicity aantrekken

Spreekster en strategisch publicrelationsspecialist Jennifer Delano neemt de deelnemers van deze masterclass over free publicity mee in de belangrijkste lessen uit haar 15 jaar werk in de pr-business. Ze vertelt hierover: “Het succesvol aantrekken van media-aandacht kan in de basis elke ondernemer. Ontdekken hoe de concurrent dit succesvol doet, is een hele simpele manier om pr-lessen te leren en zelf free publicity te genereren.”

Growth hacker Sharon van Sprang neemt de ambitieuze ondernemers mee in de belangrijkste 10 growth hacking tricks. Ze zal zich richten op het genereren van meer B2B-leads voor de deelnemers.

We sluiten de masterclass af met een lunch en een uitgebreide Q&A.

Boost jouw sales

Masterclass in de ochtend van 18 februari 2021, onder leiding van Sharon van der Sprang en Jennifer Delano. Zij leren ondernemers hoe zij growth hacking en pr kunnen inzetten om hun sales te boosten.

JA! Ik doe mee met Boost jouw sales met growth hacking en PR

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen