17 april 2023 
in boeken

Jennifer Delano's bestseller via Bestelbijdeauteur.nl

Jennifer Delano’s boek Nee zeggen loont, is nu ook verschenen op de website Bestelbijdeauteur.nl! Via deze nieuw gelanceerde website kunnen klanten hun boeken rechtstreeks bij de auteur bestellen. Het is een geweldige manier om schrijvers te ondersteunen en meer te laten verdienen aan hun boeken.

Bestelbijdeauteur.nl is net live gegaan en zal binnenkort landelijk gelanceerd worden. De database bevat zowel zelfuitgegeven boeken als boeken bij een uitgeverij. Veel uitgevers bieden hun auteurs een aantrekkelijke inkoopkorting aan als ze ook zelf willen verkopen.

Auteurs kunnen zelf hun boek op de database plaatsen en de bestelbutton 'Bestel bij de auteur' leidt rechtstreeks naar hun eigen website, webshop of de e-mail van de auteur. Dit betekent dat lezers rechtstreeks contact hebben met de auteur en ook kunnen vragen om bijvoorbeeld een signering of een persoonlijk bericht in het boek.

Auteur Jennifer Delano is enthousiast over dit initiatief: “Het geeft schrijvers meer controle over hun boeken en zorgt ervoor dat ze meer verdienen aan hun harde werk. Het is ook een geweldige manier voor lezers om rechtstreeks in contact te komen met hun favoriete auteurs en een unieke ervaring te hebben met hun boeken”.

Waar wacht je nog op? Bestel Nee zeggen loont van Jennifer Delano en steun haar door direct bij haar te bestellen. Extra leuk: je ontvangt een gesigneerd exemplaar van het boek.

Foto: Guus J. Baks

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen