21 september 2023 

Ik deelde mijn levens- en ondernemerslessen in The Michael Brian Show

Ik was te gast in de Michael Brian Show, een Engelse podcast, waar ik vertelde over mijn levens- en ondernemerservaringen.

Zojuist werd ik geïnterviewd door Michael Brian voor zijn Michael Brian Show. De omschrijving hier: ‘’Michael Brian interviews insightful experts & celebrities.’’ Het is een podcast uit de UK en hij stelde de een na de andere vraag. Wat ik bereikt hebt, wat ik overwonnen heb, hoe ik daar gekomen ben. Niet echt de antwoorden die ik zo even klaar heb liggen. Gelukkig wist ik dat eraan zouden komen en had ik het een en ander op papier gezet.

Het werd een oproep om niet een lijstje van drie of vijf stappen te volgen, maar om te blijven zoeken, leren, bidden en te netwerken. Totdat je wel je passie kent, de juiste mensen en klanten vindt. Binnenkort komt de podcast online en kun je luisteren hoe ik het in het Engels en op hoog tempo van afbreng:

Michael Brian interviews insightful experts & celebrities.

Jennifer Delano als gast in jouw podcast? Neem contact op via www.jenniferdelano.nl/contact

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen