09 augustus 2023 
in pesten

Brief Aan Mijn Jongere Ik – podcastinterview

Eerder dit jaar werd ik benaderd door Jervin Marcello. Deze creative producer vroeg of ik de eerste gast wilde zijn in zijn nog te gaan maken podcast. Natuurlijk hielp ik hem graag. Ik kwam langs in Amsterdam en we namen de eerste aflevering op van de podcast Brief Aan Mijn Jongere Ik. Hij is net online en ik vind het een schitterende start.

Podcast Brief Aan Mijn Jongere Ik

In deze podcast kun je mooie en inspirerende verhalen van mensen vinden die de puberteit hebben ervaren als een periode van onzekerheid. In de podcast vind je gasten die uiteindelijk hebben geleerd om zichzelf te accepteren en hun weg te vinden in het leven. Jervin kwam op het idee om mij te vragen door mijn boek Van 12 tot 17 - Dagboek van een gepest kind. Dit is het eerste Nederlandse autobiografische dagboek van een gepest kind.

Over de podcastaflevering: Hoe Jennifer Delano haar pestverleden heeft overwonnen

‘Ontdek het verhaal van Jennifer Delano, die op tienjarige leeftijd gedwongen werd om te verhuizen vanwege haar vaders nieuwe baan. Vanaf dat moment veranderde alles in haar leven. Vanaf de basisschool werd Jennifer gepest. Ze kwam terecht in een nieuwe omgeving, omringd door vreemde mensen met een onbegrijpelijk dialect en een andere kledingstijl. Hoe heeft Jennifer haar pestverleden overwonnen? En welke boodschap zou ze haar jongere zelf willen meegeven?’

De podcast Brief Aan Mijn Jongere Ik is te beluisteren via al de bekende podcastplatforms of volg het Instagramaccount van Human Explore.

Jennifer Delano als gast in jouw podcast? Neem contact op via www.jenniferdelano.nl/contact

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen