25 mei 2015 

Hoe krijg je twee theaters vol? Promotietips van Thijs Lindhout

Hoe krijg je twee theaters vol?

Hoe krijg je twee theaters vol? Voor velen is dit een vraag, maar hier vind je het interview van iemand die hier een antwoord op heeft. Graag wil ik je voorstellen aan Thijs Lindhout. Vertel mij, wie ben je?

Allereerst bedankt voor dit interview. Ik ben al jaren lang inspirerend spreker, drummer en ondernemer. Waar ik verliefd op ben geworden is het concept dat je van mensen die grote dingen hebben bereikt veel kan leren. Daarom heb ik alle zogenoemde ‘goeroes’ wereldwijd opgezocht. Van Antwerpen tot Californië. En ik ben enorm geschrokken: het werkt!

Vertel, wat ga jij volgende week precies doen?

Waar ik van overtuigd ben is dat voor iedereen een droom ligt weggelegd in het leven. Voor mijn gevoel is het leven een speurtocht op zoek naar realiseren van deze droom. Tijdens de 100% Thijs Show neem ik de mensen mee op deze ontdekkingsreis. Als uitgangspunt neem ik mijn eigen ervaringen met als uiteindelijke doel om iedereen weer even te laten voelen hoe het kan zijn als alles mogelijk is in het leven. Maar onderweg maak ik allerlei hilarische dingen mee. Dat maakt de Thijs Show emotionele achtbaan van 2 uur lang. Vol gênante en inspirerende verhalen, humor, maar ook veel muziek. En soms een beetje seks. Grappen daarover dan…

Hoeveel mensen zijn erbij aanwezig?

Het is zo goed als uitverkocht. 170 man zit er in de zaal.

Dit is niet jouw eerste volle zaal?

Klopt! Ik heb ook in Amersfoort in een uitverkocht theater gestaan. Dat was mijn eerste keer in het theater. Super-eng, maar ook superleuk. Nu werk ik aan mijn grote droom: een uitverkochte theatertour door heel Nederland.

Hoe heb jij die eerste zaal zo vol gekregen?

Ik heb een super groot netwerk en ben goed in promotie. Dan komt de ondernemer in mij naar boven. Ik stond in alle Amersfoortse kranten, er hingen advertenties van mijn show en online wist ik een buzz te creëren. Dat maakt mensen nieuwsgierig. Voor ik het wist was het uitverkocht! Een waanzinnige ervaring. Super dankbaar ben ik daarvoor.

Wat was het stappenplan daarvoor?

Ik zou stap voor stap kunnen omschrijven wat ik heb gedaan. Maar het komt er op neer dat ik heb toegepast wat ik heb geleerd van mijn grote ‘goeroes’. En dat is er in geloven en er keihard voor gaan. Succes komt niet naar de meest getalenteerde en heeft niets te maken met geluk. Succes komt naar mensen die zich keihard inzetten ergens voor en ongeacht wat er op hun pad komt wel een weg vinden om hun droom te realiseren.

Je hebt nu jouw eerste optreden in Amsterdam? Hoe heb je die uitverkocht gekregen?

Van mijn vorige show is er een 1 minuut durende compilatie uitgekomen. Ineens was de 100% Thijs Show niet meer iets wat alleen ik in mijn hoofd kon zien, maar kon iedereen het ervaren. Dat heeft veel mensen nieuwsgierig gemaakt. Tevens heb ik via een actie op NuDeal.nl en een commercial op AT5 veel aandacht gekregen. Zoveel zelfs dat ik ben gevraagd voor een nieuw RTL4 programma. Daar ben ik super enthousiast over maar mag ik helaas nog niets over zeggen haha.

Wat is jouw uiteindelijke doel?

Een uitverkochte theatertour langs de grote theaters van Nederland.

Hoe ga je dat voor elkaar krijgen?

Door er in te geloven en er keihard voor te gaan. In de praktijk komt dat enerzijds neer op het steeds verbeteren van m’n show. En anderzijds op olympisch niveau goede PR. En daar heb ik jou voor nodig Jennifer 😉 Maar ik weet dat ik bij het juiste adres ben.

Waar kunnen mensen meer informatie vinden over jou?

Op mijn website van de 100% Thijs Show : http://dethijsshow.nl
Of via social media: https://twitter.com/thijslindhout
https://www.facebook.com/dethijsshow

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Ja, ik maak graag een afspraak!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Harm
Door

Harm

op 28 May 2015

Ik ben naar de 100% Thijsshow geweest en het was echt intens leerzaam, leuk, vernieuwend en inspirerend. Tijd om mijn dromen waar te maken :)

Reactie plaatsen