11 april 2017 

Dreamcatchers: luister niet naar deze mensen

Dreamcatchers: luister niet naar deze mensen

Dreamcatchers: hoe herken je ze en hoe ga je ermee om? Een persoonlijk verhaal. 

Met twee mensen om tafel die het zelf geen leuk idee vonden

Jaren geleden was ik op bezoek bij een vriend en zijn ouders. Ik vertelde over mijn droom om een keer op een roadtrip te gaan naar Bilbao. In een auto zo snel mogelijk de grens over naar België, naar Frankrijk en dan Spanje. En in Bilbao wilde ik dan hét museum van die provincie bezoeken: het Guggenheim-museum. Ik kende het van plaatjes uit de kunstboeken die ik heb bestudeerd bij alle CKV-lessen tijdens mijn voortgezet onderwijs.

Mijn vriend zei uit het niets dat hij niet meewilde. Ik antwoordde dat ik niet vroeg of hij meewilde: ík wilde erheen en iedereen die mee wilde, mocht mee. Als hij dat niet wilde, hoefde hij zeker niet mee en hoe ik er precies ging komen zou ik nog even uitvogelen. Vervolgens ontaardde in korte tijd het gesprek. Voordat ik het wist werd mijn droom in stukken gehakt, omdat ik met twee mensen om tafel zat die het zelf geen leuk idee vonden.

Achteraf bleek dat mijn vriend het een eng idee vond. En zijn moeder was bang dat ik haar auto wilde lenen. Dat zeiden ze uiteraard niet ter plekke erbij.

Waarom dit verhaal? Ik leg het uit op: http://delanopr.nl/dreamcatcher/

Laat niet tegenhouden door dreamcatchers: zo kiest de media voor jou!

Wat je droom ook is, free publicity in magazines, kranten, op tv, radio en bij digitale media tilt jouw bedrijf direct naar een hoger niveau.

Je leert:

  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • wat je nodig hebt voor jouw pr-plan;
  • hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt;
  • en hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent!

Ben jij klaar om je droom te boosten?

Yes! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen