Alle start-upprijzen op een rij
arrow_drop_up arrow_drop_down
16 maart 2019 

Alle start-upprijzen op een rij

Niets is zulke mooie pr als wanneer je resultaat kan laten zien. En een mooi resultaat kan zijn om genomineerd te zijn als succesvolle en/of veelbelovende start-up. Mooi om mee naar de media te (laten) gaan en daarna is het mogelijk om deze nominatie nog heel lang te gebruiken op je website, social media, flyers en alle andere communicatiekanalen.

Om te helpen: hier staan alle start-upprijzen op een rij:

Tech5
Dit start-upbedrijf is voor bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan en in Europa te vinden zijn. Ook is het van belang dat het bedrijf zelf zijn eigen marketing en sales uitbouwt. Als je als eigenaar bij de uitreiking kan zijn, moet je je voor begin mei aanmelden via https://thenextweb.com/tech5/.

Philips Innovation Award
Deze award is de grootste student-entrepreneuraward in Nederland. De award is georganiseerd voor studenten en door studenten. De Philips Innovation Award is uitgegroeid tot een platform waar iedereen die meedoet kan profiteren van persoonlijke feedback, coaching en het netwerk. Er zijn vier verschillende niveaus waarop het idee kan groeien richting een bedrijf.
Al dan nog niet concrete ideeën kun je aanmelden op http://www.phia.nl/.

Dé Jonge Ondernemingsprijs
Voor ondernemers jonger dan veertig jaar oud met een start-up die jonger is dan drie jaar is dit een mooie kans. Ook van belang is dat je bedrijf gevestigd is in Groningen, Drenthe of Friesland en dat degene die zich opgeeft meer dan de helft van de aandelen bezit. De voordelen volgens de website zijn naamsbekendheid, netwerkvoordeel en een uiterst kundige jury. Zij geven tips en tricks die je zomaar een extra zetje kunnen geven.
Opgeven via https://www.jongeondernemingsprijs.nl/.

LEF – Een starterswedstrijd voor de regio Leiden-, Duin- en Bollenstreek.
Een bedrijf mag maximaal drie jaar ingeschreven staat bij de KvK en moet gevestigd zijn in de regio Leiden-, Duin- en Bollenstreek. LEF is naast een springplank ook een netwerkevent voor ondernemers die net gestart zijn of plannen hebben binnenkort te starten. Deelnemers worden gekoppeld aan een passende coach.
Meer informatie: https://www.heblef.nl/.

LOEY Talent Award
De LOEY Talent Award is de onderscheiding voor de meest talentvolle online ondernemer van Nederland. De award wordt uitgereikt aan een ambitieuze online ondernemer die groei en innovatie bewerkstelligt en hiermee de Nederlandse online industrie inspireert; een ondernemer die in de toekomst kans maakt op de befaamde LOEY Award.
Meer informatie: https://www.loeyawards.nl/talent/.

Wij hebben voor jou de bekende en minder bekende start-up- en innovatieawards in Nederland op een rijtje gezet. Mis je nog awards? Vul het lijstje aan in de comments! Er zijn ontzettend veel awards, ook vaak sectorspecifiek. Wij hebben alleen de awards gepubliceerd die een focus hebben op start-ups, waar je als start-up aan mee kunt doen (dus geen scriptieprijs o.i.d.) en die een openbaar karakter hebben (niet gebonden aan bijvoorbeeld een ervaren ondernemer die startende ondernemers op weg helpt).

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!