WeTransfer - een goede vriend bij creatieve communicatie

WeTransfer - een goede vriend

WeTransfer, wat zou ik er nog zonder mee moeten? 

Waarom WeTransfer onmisbaar is bij PR

Als PR agent ben ik ook altijd bezig om mijn ondernemerschap zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met regelmaat verstuur ik foto’s en andere creatieve communicatie producten. En zodra het woord ”creatieve communicatiemiddelen” valt, dan kunnen de MB’s aantikken. Een video of een aantal high resolution foto’s kunnen zwaar zijn. En hoe verplaats je die dan? De tijd van de USB is natuurlijk voorbij, dus nieuwe methodes zijn welkom.

Eerst maakte ik gebruik van YouSendIt, maar hiermee kun je niet al te zware documenten mee versturen. Creatieve communicatie wil je toch niet door MB’s aan banden leggen. Met WeTransfer is dit anders. Tot 2 GB. Daarnaast kun je het ook inzetten om creatief te communiceren. Heb jij aan je klant weleens alleen een wetransfer link gestuurd? Met je brochure erin? Experimenteer eens met www.wetransfer.com. Maar let op: blijven kijken tot alles tot 100% is geüpload kan verslavend zijn.

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen