23 december 2014 
in waarde

PR tegen pesten: wat ik doe tijdens Kerst en oud en nieuw

PR tegen pesten: wat ik doe tijdens kerst en oud en nieuw

Wat doe ik tijdens Kerst en oud en nieuw? Nou, heel veel dit jaar! Ontdek mijn plannen in deze blog. 

Tweede kerstdag: de Kilimanjaro beklimmen tegen pesten

Op 24 december 2014 vertrek ik richting Tanzania. Samen met iemand die vroeger ook gepest is. Samen gaan we de Kilimanjaro beklimmen. Oftewel de hoogste berg van Afrika beklimmen. Tijdens tweede kerstdag starten we. Tijdens nieuwjaar staan we op de top.

Mijn persoonlijke doel is om minimaal 100 scholen te helpen met het voorkomen van pesten. Op dit moment ben ik met vier ondernemende vrouwen midden in de ontwikkeling van een spel hiervoor. Tijdens het proces tijdens de Helpathon in Groningen heeft het project al 2 awards gewonnen (Child Labour Award, Girl Power Award.) Ik kan alle feedback en hulp gebruiken hierin!

Wil je op de hoogte blijven en meehelpen, meld je aan via: https://app.enormail.eu/subscribe/4bda48bad5f8aab0e8f1a08cd8a302bf

Wil je in 2015 er tegenaan met jouw PR?
a.s. 14 januari 2014 is er een nieuwe mogelijkheid om jouw PR kansen voor 2015 te verscherpen. Ga nú naar http://www.eventbrite.nl/e/tickets-waarom-ken-ik-je-niet-14799498699?aff=erelexporg !

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen