08 maart 2024 

WaaromDoeJeWatJeDoet – ‘Als je een droom hebt, ga ervoor!’

Onlangs werd ik geïnterviewd voor het inspirerende platform WaaromDoeJeWatJeDoet, waar ik deelde hoe mijn jeugddromen me leidden naar ondernemerssucces.

Recentelijk kwam het nieuwe platform WaaromDoeJeWatJeDoet online. Het platform is een initiatief van Esther van der Lelie. Op het platform kun je lezen waar mensen een passie voor hebben en wat ze heeft gedreven tot wat ze nu doen. Alles ter inspiratie voor mensen die binnenkort starten met werken. 

Als jij een droom hebt, ga ervoor! Niemand gaat het voor jou doen, dus gewoon (zelf) doen!

Op LinkedIn vatte Esther het interview zo samen:

Haar creativiteit, nieuwsgierigheid en ambitie hebben haar jeugd niet gemakkelijk gemaakt, maar door haar dromen altijd na te jagen, is Jennifer Delano nu succesvol ondernemer (PRGoeroes). “Ik herken goede verhalen in bedrijven, waardoor ik met die verhalen in staat ben om media-aandacht aan te trekken.” Jongeren adviseert ze dan ook om hun dromen zelf te realiseren.

Van jeugddromen tot ondernemerschap

Het is altijd leuk om terug te lezen wat ik allemaal vertelde met als doel om jongeren enthousiast te krijgen. Graag had ik wat inspirerende mensen in mijn omgeving gehad toen ik een jongere was. Niets is zo belangrijk als een paar goede rolmodellen. Gelukkig zet Esther ze allemaal op een rij en zijn ze makkelijk te vinden en hun adviezen op één plek op een rij te lezen. Iets om te volgen!

Het hele interview is hier te lezen.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen