10 juni 2024 

Succesvolle lancering van Sigourney van der Lindens boek over overleven

Het moment waar Sigourney maandenlang naar uitkeek, was eind mei 2024 daar. In een goedbezochte boekenwinkel lanceerde de trotse Schiedamse auteur Sigourney van der Linden haar boek Drie tegen ‘Het’ – Een ongedeeld geheim. Eerder die week publiceerden twee kranten (AD en RODI) over haar boeklancering en ’s morgens ging ze nog langs de lokale Schiedamse radio om haar verhaal te doen. Daarna mocht ze door naar haar boeklancering en verkocht ze haar eerste 100 boeken. 

Het boek is een hartverscheurend verhaal

Het boek behandelt een noodzakelijk maar pijnlijk thema. Sigourney vertelt het verhaal van haar jeugd, waarin zij en haar twee zussen jarenlang werden misbruikt door hun stiefvader. Tijdens de boeklancering in Boekhandel Post Scriptum in Schiedam was het Centrum Seksueel Geweld aanwezig om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.

Over het lanceren van haar boek vertelt Sigourney: 'Het heeft me geholpen om de onterechte pijn van schuld, schaamte en loyaliteit te confronteren en te helen, en mijn band met mijn zussen te versterken.'

Sigourneys doel is om de drempel te verlagen om gesprekken over misbruik aan te gaan en mensen bewuster te maken van signalen.


Alleen maar bewondering

Het is natuurlijk niet voor niets dat ze aan tafel bij de lokale Schiedamse radio werd uitgenodigd. Het is enorm moedig dat ze haar verhaal besloot op te schrijven. De twee kranten die hierover schreven herkenden dat ook. Ik ben een trotse PR-agent die haar lancering en haar boek met plezier naar buiten bracht. Ik kijk vol vertrouwen naar haar toekomst en al haar plannen om het boek verder de wereld in te helpen.

Sigourneys boek is nu beschikbaar op www.drietegenhet.nl en ik raad aan het boek te lezen en te delen met iedereen die een jongere is of met jongeren werkt.

Wil je PR voor jouw boek? Ik help je graag. Neem vrijblijvend contact op. 

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen