14 november 2012 

Slim geld verdienen, hoe doe je dat? Check deze tip!

Slim geld verdienen, hoe doe je dat? Check deze tip!

Ben jij ondernemer en wil je slim geld verdienen? Check dan deze tip eens.

Slim geld verdienen met vijfeuromarkt.nl

Slim geld verdienen, hoe doe je dat? En wat kun je tegenwoordig nog voor vijf euro krijgen? Dat zullen de makers van vijfeuromarkt.nl ongetwijfeld ook gedacht hebben. Of nog anders – wat is er wat jij kan doen voor vijf euro? Hoe kan jij slim geld verdienen? Een leuk concept hebben de makers van VijfEuroMarkt hiervoor bedacht. Een platform met honderden mogelijkheden beginnend met ‘Ik zal’ is het resultaat. Ben je op zoek naar advies, een gek filmpje of iemand die je helpt – het aanbod van VijfEuroMarkt hebben allemaal één overeenkomst: de aangeboden dienst of het aangeboden product kost vijf euro. Voor veel mensen is het een manier om slim geld te verdienen.

Wat kan jij hier nou mee?

Heb jij een e-book dat je normaal gesproken weggeeft voor contactinformatie? Zet hem voor vijf euro te koop. Mensen komen zo namelijk vanzelf richting jou website én je kunt zo slim geld verdienen. Zo heb ik een hele lijst met e-books in de aanbieding gedaan. En mensen zijn er dol op. De site trouwens ook – ik ben zelfs opgenomen in de nieuwsbrief!

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel! Via je http://www.vijfeuromarkt.nl maak je een account aan. Je vult in wat jij wil doen voor vijf euro, je kiest je categorie en je zet hem online. Daarnaast kun je ook kijken wat anderen allemaal te bieden hebben. Check ook Facebook en Twitter om op de hoogte te worden gehouden van de leukste en goedkoopste advertenties die het internet te bieden heeft. Of ga natuurlijk direct naar de website: http://www.vijfeuromarkt.nl

Mijn vraag: Wat zou jij doen voor vijf euro?

LET OP: Dit is een oud artikel en inmiddels bestaat vijfeuromarkt.nl niet meer. Maar wat minstens even goed op precies dezelfde manier werkt is Fiverr.

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen