12 juni 2012 

PR resultaat: 650 Facebook Vrienden voor Esther Leijen Art

PR resultaat: 650 Facebook Vrienden voor Esther Leijen Art

PR resultaat in de praktijk. Tijdens een expositie in Badhoevedorp zag ik voor de eerste keer de werken van Esther van Leijen. Ik was direct enthousiast en vroeg haar of ik haar kon helpen. Zulke mooie werken moeten gezien worden. Voordat ik het wist had ik een schilderij van haar in mijn huis hangen en kon ik dagelijks genieten van haar kunsten.

PR voor je atelier

We besloten PR een serieuze kans te geven en voor een Facebookactie te gaan, daar was veel groeipotentieel in te ontdekken. Ik benaderde mijn eigen vrienden om de pagina van EL Art te bezoeken. Ook heb ik gepromoot in tientallen Facebookgroepen die te maken hebben met kunst en art. Honderden personen werden aangetrokken. Voordat ik het wist was de EL Art page 650 vrienden rijker in 48 uur.

Het promoten van jezelf via Facebook kost tijd maar het kan het enorm waard zijn. Ik heb ook nog wat tips en tricks kunnen geven en verwacht dat de groei zal door blijven gaan.

Ook vrienden worden met Esther Leijen Art?    http://www.facebook.com/EstherLeijenArt
Meer informatie over Esther Leijen Art:                 http://www.estherleijen.nl/

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen