09 november 2021 

Veel te openhartige podcast over pr met Jordi Bron

Veel te openhartige podcast over pr met Jordi Bron

Loopt pr over in social media? Kan een ondernemer zelf ook wel even een persbericht in elkaar zetten? Huur je een publicrelationsprofessional vooral in voor zijn netwerk? Het zijn allemaal vragen waarover ik in gesprek ging met Jordi Bron van de RedPandaPodcast.

Enerverende podcast over alle kanten van pr

Het was een enerverend gesprek over alle kanten van pr. Ik heb het nog even teruggeluisterd en ik heb weer veel te veel informatie weggegeven. Van welke jeukwoorden journalisten gek worden, waarom veel verzendmogelijkheden van persberichten zonde van je geld zijn, wat je moet doen als je een publicatie te pakken hebt en wat doodzondes zijn met jouw free publicity.

Jordi Bron is een growthhacker bij Red Panda Works die me benaderde voor zijn podcast. Hij heeft een wekelijkse podcast met de naam Growth Deep Dive podcast. Je kunt de podcast vinden op Spotify, Google Podcast, YouTube en Apple Podcast.

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen