07 maart 2013 
in foto's

Ook je online portret maakt deel uit van je promotie

Ook je online portret maakt deel uit van je promotie

Misschien denk je: online portret, ach, wat maakt dat uit? Maar vergis je niet, een eerste indruk is niet alleen offfline. Ook online is het heel belangrijk dat jij goed voor de dag komt. Niet voor niets heb ik in mijn nieuwe productrelease daar rekening mee gehouden. Foto’s zijn belangrijk. Een online portret is een van de keys van jouw promotie.

PR en je online portret

Tijdens het aankomende event krijg jij naast alle informatie over PR, de antwoorden op jouw PR vragen een fotoshoot voor een nieuw online portret! Een foto die jij kan uploaden voor Twitter, Facebook, wellicht nog Hyves, Google+, Pinterest – waar jij hem voor nodig hebt. Ook kan jij dit online portret gebruiken wanneer iemand een interview over jou wil publiceren.

Kortom: jij hebt alle redenen om erbij te zijn:

http://www.waaromkenikjeniet.nl 

PS:  foto is van Koen van Leer Gitaar Spelen In 22 Weken

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen