05 maart 2019 

Ondernemersprijzen in Nederland

Ondernemersprijzen in Nederland

Een plaats veroveren als genomineerde bij een ondernemersprijs levert je niet alleen publiciteit op in landelijke, regionale en lokale media én in de vakpers, maar ook deuren die opengaan naar nieuwe netwerken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ministeries, provincies en kennisinstellingen. Mooi om mee naar de media te (laten) gaan. Daarna kun je deze nominatie nog heel lang gebruiken op je website, social media, flyers en alle andere communicatiekanalen.

Voor innovatieve ondernemers: Rabo Duurzame Innovatieprijs

De Rabo Duurzame Innovatieprijs is voor ondernemers die met hun innovatie durven op te staan om iets te betekenen voor de maatschappij. Dit kunnen ondernemers zijn die de wereld kennis laten maken met haalbare en rendabele innovaties, in de laatste ontwikkelingsfase, en met maatschappelijke impact. Maar ook ondernemers die willen groeien en hun steentje willen bijdragen aan vooruitgang in de maatschappij.

Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs stimuleert de Rabobank ondernemers mee te werken aan innovatieve oplossingen die er echt toe doen! Ondernemers die niet alleen willen bijdragen aan de groei van hun bedrijf, maar ook aan een maatschappelijk vraagstuk en een betere wereld. In 2019 wordt de Rabo Duurzame Innovatieprijs opnieuw uitgereikt.

Heb jij de innovatie waarmee jij het verschil maakt in de maatschappij? Je kunt je inschrijven tot eind mei. Er zijn meerdere categorieën: Food & Agri, Circulaire economie & klimaat en als laatste Vitale gemeenschappen & zorg.

Meer informatie vind je op https://www.rabobank.nl/bedrijven/ondernemen/mkb-ondernemers/duurzaam-ondernemen/rabobank-duurzame-innovatieprijs/.

De MKB Innovatie Top 100

De Innovatie Top 100 van de KvK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Innovatieve mkb-ondernemers strijden elk jaar voor een plaats in de Innovatie Top 100.

Ben jij op zoek naar herkenning en erkenning voor jouw innovatieve product? Wil jij de zichtbaarheid van je innovatie en bedrijf vergroten? Deze verkiezing is voor Nederlandse, innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, die met succes een innovatief product of innovatieve dienst in de markt hebben gezet.

Meer informatie staat op https://www.mkbinnovatietop100.nl.

FD Gazellen 2018

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Kandidaten zijn bedrijven met in het eerste jaar een minimale omzet van 250.000 euro en al minimaal 3 jaar actief. Daarnaast dient de omzetgroei minimaal 20% te zijn over een periode van 3 jaar.

Uitgesloten zijn bedrijven in de volgende categorieën: lege holdings, franchisenemers van grote ketens, dochters van buitenlandse bedrijven die niet autonoom en niet onder eigen naam opereren, pensioenfondsen, stichtingen, projectontwikkelaars, beleggende/speculerende instellingen en participatiemaatschappijen.

Aanmelden kan vóór september op https://fd.nl/dossier/fd-gazellen.

LOEYAwards

De LOEY Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie. Doel van de LOEY Awards is onder andere het stimuleren van de groei, innovatie en inspiratie in de online industrie in Nederland. De innovatieve kracht vanuit deze branche is gigantisch en het belang van online ondernemerschap voor de Nederlandse economie is evident.

Succesvolle ondernemers worden middels de LOEYs zichtbaar gemaakt. Zo kunnen de Loeys bijdragen aan de verdere uitbouw van online initiatieven en samenwerkingsverbanden.

Meer informatie: https://www.loeyawards.nl/.

Mis je nog awards? Ik hoor het graag!

Wij hebben voor jou de bekende en minder bekende ondernemersprijzen in Nederland op een rijtje gezet. Mis je nog awards? Vul het lijstje aan in de comments! Er zijn ontzettend veel awards, ook vaak sectorspecifiek. Wij hebben alleen de awards gepubliceerd die een bepaalde focus hebben op ondernemers en die een openbaar karakter hebben.

Gegarandeerd zichtbaar in de media met jouw ondernemersprijs? Laat mij je helpen!

Heb jij een ondernemersprijs gewonnen en ben jij klaar voor een flinke pr-boost? Ik help je graag! Samen schrijven we het perfecte persbericht en zorgen we ervoor dat het bij de juiste mensen terechtkomt. Voor je het weet sta jij volop in de spotlights!

JA, ik wil gegarandeerd zichtbaar in de media met mijn ondernemersprijs!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen