Ondernemen en privé: alle ballen in de lucht (interview op Vrouwen-Ondernemen.nl)
in de media
Jennifer Delano
in de media
06/18/2018
0 min
0

Ondernemen en een gezin: alle ballen in de lucht (interview Vrouwen-Ondernemen.nl)

06/18/2018
0 min
0

Ondernemen en een gezin: alle ballen in de lucht

Ondernemen en een gezin. Je kunt het écht niet goed combineren. Of je ziet je kinderen niet. Of je hebt minder tijd voor jouw bedrijf. Ik werkte voordat ik moeder werd zo goed als altijd. Vond het heerlijk om te werken en nog steeds. Maar nu heb ik een kind …

Interview op Vrouwen-Ondernemen.nl

In het interview gaat het nog veel verder: al die ballen in de lucht houden. Het wordt mannen nooit gevraagd. Er is geen man die ermee bezig is hoe alles makkelijk geregeld kan worden vandaag. The female touch noemen ze het wel, en dat is niets voor niets.

In het interview vertel ik hoe ik het probeer op dit moment (en ik ben er nog steeds niet over uit). Lees het interview hier.

Wil jij ook geïnterviewd worden door een magazine ? Laat mij je helpen!

Door jouw expertise te delen in een magazine, de krant of op televisie wordt jij dé go-to-persoon in jouw branche. Ben jij klaar om te shinen met jouw bedrijf? Neem dan contact met me op. Met een persbericht op maat kom jij gegarandeerd in de media!

Plan een gratis 15-minutengesprek en informeer naar de mogelijkheden.

Reacties
Categorieën