19 maart 2013 
in Tips

Meer doen met minder tijd - tips van een expert

Meer doen met minder tijd - tips van een expert

Meer doen met minder. Wie wil het niet? Maar ondanks dat veel mensen het een droom vinden, zijn er ook mensen die dit wel degelijk kunnen vertellen. De meest bekende persoon in het buitenland die je hiermee kan helpen is David Allen. Ik luister op dit moment zijn Engelstalige tape en ik pas elke dag wat tips toe. En het werkt! http://urly.nl/6jf

Een van de belangrijkste tips is om voordat je een meeting ingaan, een duidelijke agenda te hebben. Hierdoor kun je meteen gericht aan het werk. Wanneer je meer wil doen in minder tijd is het goed om duidelijk te hebben waar je naartoe wil. Dus niet meer een lijst met to’do’s, maar met waar je naartoe wil.

Het efficiency model van Jaldhara Groeneveld


Maar ook in Nederland is er iemand bezig met meer doen met weinig tijd. En ik ken haar, zij is Jaldhara Groeneveld. Zij richt zich al 30 jaar op meer doen in minder tijd. Laatst mocht ik erbij zijn terwijl zij haar eigen efficiency model op de markt bracht. En deze is goed. Wist je dat alles begint met het kennen van je taken en verantwoordelijkheden? Ook wanneer je naar het gehele model kijkt kun je te zien hoeveel er als manager, medewerker of zelfstandige te leren is.

Ze heeft speciaal om te leren over meer doen in minder tijd een gratis Ebook gemaakt.
Hier de link: http://hetefficiencyhuis.nl/meer-doen-in-minder-tijd/

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen