29 augustus 2012 

Wil jij op de gastenlijst van Mental Evolution: The Network Event?

Wil jij op de gastenlijst van Mental Evolution: The Network Event?

Al die mensen toch! Ze kijken je niet aan, laat staan dat je een gesprek mee kan gaan voeren. En daar wil Mental Evolution verandering in brengen. Ze organiseren a.s. zondag 2 september 2012 tussen 14.00 en 21.00 een Netwerk Event in Amsterdam. Je kunt netwerken, maar ook worden geïnspireerd door spreker zoals Alexandra Smith, André Arink, Ludo Keizer of mijzelf:  PR Agent Jennifer Delano.

Eindelijk een plek waar mensen elkaar ontmoeten met verschillende achtergronden met als doel: de mens erachter te leren kennen. En nog meer goed nieuws: je kunt er GRATIS bij zijn want er zijn nog EEN AANTAL PLEKKEN op de gastenlijst…

  • Wil jij leuke mensen ontmoeten of inspiratie opdoen?
  • Heb je tijd a.s. zondagmiddag of naar de Scheierstoren in Amsterdam te komen?
  • Word jij blij van een positieve vibe?

Mail nu naar info@mentalevolution.eu om je op de gastenlijst te zetten!

 www.MentalEvolution.eu organiseert een jaarlijks terugkerend evenement. Het is een event waar mensen uit het bedrijfsleven en mensen met een creatieve achtergrond elkaar ontmoeten, om nieuwe ideëen te bedenken en te delen in een informele setting.
Meer informatie:  http://www.facebook.com/NetworkEvent

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen