13 oktober 2023 
in boeken

Interview Jennifer Delano @ Ondernemers Verklappen

Ondernemerschap is niet altijd makkelijk (maar dat wist je zelf natuurlijk ook wel). Het vergt inspiratie, hard werk en doorzettingsvermogen. Ondernemers maken fouten en ervaren tegenslagen, maar juist uit deze ervaringen kunnen ze leren. 

Tijdens het laatste teamuitje van PRGoeroes was ook Martine Goulmy ter plaatse. Om foto’s te maken van ons als team en alle portretten. Superfijn natuurlijk. Op het einde van het event vroeg ze of ik wilde meedoen aan het boek Ondernemers Verklappen. Volgende maand komt het uit en ik zit erin!

Ondernemerslessen uit succes en tegenslag

Ze vertellen er zelf over (de twee initiatiefnemers, Martine Goulmy en Hans van Dalen) dat ze voor dit nieuwe boek ondernemerslessen uit succes en tegenslag verzamelden. Hiervoor gingen ze met tientallen ondernemers in gesprek naar hun ervaringen. Ze lieten deze ondernemers aan het woord over hun grootste vergissingen, hun geheimen van succes en hun tips voor andere ondernemers.

Zelf vroegen ze mij alles over de reis van zzp’er naar een BV en hoe het was om mensen aan te nemen. Ook wilden ze alles weten over free publicity, pr en hoe ik hier de wereld mee wil gaan redden. Dat is wellicht wat sterk aangezet, maar ik wil wel graag een bijdrage leveren aan een betere wereld en dat doe ik door innovatieve zakelijke dienstverleners te helpen. 

Naast het interview ben ik ook richting de atletiekbaan vertrokken en daar maakte Martine Goulmy nieuwe foto’s van me. Binnenkort zijn die ook in het boek te vinden. Ik heb ze nog niet gezien, dus ben ook benieuwd wat ze ervan gemaakt heeft. 

Een boek voor iedereen

Ondernemers zijn er in alle soorten en maten. In dit boek vind je verhalen van ondernemers die in nette pakken werken op kantoor, maar ook van praktische ondernemers met een beroep buiten in de natuur. Van jong tot oud, van vroegbloeiers tot late starters. Van bedrijven die gebaseerd zijn op de nieuwste technologie tot bedrijven die al generaties lang bestaan. 

De verhalen en lessen van ondernemers zijn ingedeeld in hoofdstukken waarin bedrijven en ondernemers die op elkaar lijken bij elkaar staan. Zo vindt iedereen altijd een verhaal dat voor hen herkenbaar is.

Het boek lezen of meer weten over dit project?
Bestel het hier: https://ondernemersverklappen.nl/ 

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen