arrow_drop_up arrow_drop_down
24 januari 2020 
in Tips

In de media komen als ondernemer @ Ondernemershuis Zoetermeer

In de media komen als ondernemer @ Ondernemershuis Zoetermeer

Deze maand was ik in Zoetermeer om aan een mooie groep ondernemers wat te vertellen over de kansen van promotie, zodat zij zichzelf veel beter kunnen laten zien. Daardoor zijn zij sneller vindbaar voor (potentiële) klanten. En als klanten op zoek zijn, ze jou veel betrouwbaarder en geloofwaardiger vinden door de publiciteit om jou heen.

Zelf vind ik het altijd leuk om ondernemers te ontmoeten. De een is net begonnen, de ander is al jaren bezig. De een vindt het moeilijk om zichzelf te laten zien en durft niet eens te denken aan een interview. De volgende is er al helemaal klaar voor. De een bleek deze avond de mental coach van een sportster die naar de Olympische Spelen gaat (hoe tof!). De ander was bezig met een parfumlijn. Je verwacht het allemaal niet, maar het inspireert mij mateloos! Ondernemerschap is toch een mooi vak!

We hebben veel lessen besproken uit mijn e-book. Heb jij het al gelezen?

Je vindt het hier: https://bit.ly/2GhJmaP.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!