06 februari 2018 
in waarde

Waarom iedereen een Samir verdient

Waarom iedereen een Samir verdient

Iedereen verdient een vriend zoals Samir. De afgelopen weken volgde ik met veel interesse hoe Omar – mede dankzij zijn vriend Samir – ontsnapte bij Hunted. Omar, gefeliciteerd! Pinpas kwijtraken, nog geld moeten organiseren en terugbetalen, maar het gewoon redden. Ongelofelijk!

Loyale vriend

Maar even over iemand anders in het programma. En dat is de beste vriend van Omar. Dat is Samir. Wat een ongelofelijk trouwe vriend! Wat hielp hij Omar uit de brand. Hij deed ongeveer alles wat God verboden heeft om Omar te helpen. Zwijgen, liegen, veranderen van auto, mobiels aan- en uitzetten voor dwaalsporen, mensen organiseren. En niets, maar dan ook niets zeggen. Hij liet zich door niemand intimideren. Hij liet zich door niemand van de wijs brengen. Want hij had een partij: de loyale vriend zijn van Omar.

Ik gun iedereen een vriend zoals Samir. Wat zou de wereld mooi zijn wanneer iedereen een Samir zou hebben!

Zo kiest de media voor jou!

Ben jij klaar om op te vallen? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Binnen 90 minuten weet jij hoe je een bekendheid word met jouw business!

Lees meer over mijn online training Zo kiest de media voor jou!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen