12 mei 2015 

Twitter hulp: 5 tips voor effectief Twitteren

Twitter hulp: 5 tips voor effectief Twitteren

Twitter hulp. Een up-to-date Twitterbericht is handwerk. Het is bijna onmogelijk om Twitter hulp te krijgen door middel van up to date nieuwe berichten. En toch zijn er een paar manieren. Kijk maar of ze je aanstaan.

1. RT @mentions

Hoe doe je het? Het retweeten van @mentions. Zodra je mensen wat leuks over jou zeggen, een tip geven of een foto van jou hebben gemaakt kun je deze ”favoriet maken” en ”Retweeten”.

Vinden mensen dit leuk? Jazeker, mensen vinden het erg leuk om hun bericht gedeeld te zien worden. Ook bewijst een Retweet dat jij echt bent wie jij zegt dat je bent.

2. RT interessante content

Hoe doe je het? Zoek interessante content voor jouw doelgroep of over jouw vak en Retweet het!

Vinden mensen dit leuk? Ja, mits het niet een overkill wordt aan artikelen. Er zijn mensen die automatisch content doortwitteren . Twintig berichten per dag zonder echte berichten tussendoor is too much. Je voelt daarmee hoe nep het is én irriteert mensen.

3. Paper.li

Hoe doe je het? Via www.paper.li kun je een automatische tweet aanzetten die 1 of meerdere keren per week een digitale nieuwsbrief maakt van content van twittervrienden. De tweet noemt de belangrijkste bijdragers. Een percentage hiervan zal jouw tweet gaan delen aan hun netwerk. Automatisch.

Vinden mensen dit leuk? Wanneer dit niet de enige tweet is die je verstuurt; vast! Het is leuk om @mentions te krijgen én het is unieke content.

4.  Crowdfire

Hoe doe je het? Via https://web.crowdfireapp.com/ kun je tweets instellen over jouw nieuwe volgers en statistieken.

Vinden mensen dit leuk? Wellicht, hangt een beetje van jouw doelgroep af. Hoe leuk vind jij het om te horen hoeveel mensen een vriend/vriendin/bedrijf vertelt hoeveel mensen volgen/ontvolgen die week of maand?

5. Besteed het uit

Zou jij geholpen zijn met iemand die een 40 tot 60 tal tweets voor jou aanlevert? Of heb je liever iemand die het gehele twitteren voor jou uit handen neemt? Ik doe je graag een voorstel!

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat zichtbaarheid kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
robert van de Rhee
Door

robert van de Rhee

op 21 Jul 2017

zou graag van je diensten gebruik maken bij twitter advies

Reactie plaatsen