arrow_drop_up arrow_drop_down
7 januari 2020 

Terugblik 2019 – Op bezoek in Utopia

Het doek is net een paar weken geleden gevallen voor Utopia. Het is ‘fout’, maar wel lekker … ik ben een Utopia-kijker. Elke keer als er weer iemand naar huis ging, dacht ik nu wordt het vast niets meer, maar toch bleef het boeiend en bleef ik kijken. Voor mijn verjaardag vorig jaar heb ik tickets gekocht voor de markt. Het hele gezin de auto in gekregen en erheen. Ter plekke werden we gefouilleerd, besnuffeld door een drugshond, liepen we door een metaaldetector, tekenden we allemaal formulieren én mochten we ook nog even met die formulieren op de foto (samen met mijn peuter). Terwijl ik alleen maar even een rondje wilde lopen en kijken. Dat is aardig gelukt: hapje, drankje en een rondje lopen. Ik dacht er anoniem mee weg te komen. Maar de camera vond mij …

De foto van ons als gezin hangt op de koelkast. Maandenlang na het bezoek riep mijn dochter elke keer als we Utopia keken ”daar ben ik ook geweest mama”.

Waar denk jij aan terug als jij aan 2019 denkt?

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!