arrow_drop_up arrow_drop_down
29 maart 2020 

Roundtable over public-relations tijdens Appril2020

Roundtable over public-relations tijdens Appril2020

Het appril festival is een jaarlijks terugkerend festival voor professionals die apps maken, managen of ontwerpen. Tijdens het appril festival worden deze ontwikkelingen uitgelicht, bediscussieerd en omgezet in leerpunten voor professionals die betrokken zijn bij het maken van apps. Zowel met technische medewerkers als experts in communicatie, marketing, design en sales: het hele spectrum van de sector komt aan bod bij appril festival. Met trots mag ik aankondigen dat ik er tijdens de conferentiedag op 14 september 2020 een van de roundtables geef over public relations rondom apps. Op de website van het appril festival is te lezen dat ik word aangekondigd als een gepassioneerde innovator en de prominentste pr-specialist in Nederland.

Het appril festival vindt dit jaar plaats op 14 september 2020. De roundtables over productinnovatie vinden plaats tijdens de conferentie en staan gepland tussen 10.15 en 10.45 uur. Wil jij bij deze roundtable zijn? Meld je aan voor appril2020 en selecteer de gewenste roundtable: https://egeniq.paydro.com/appril-festival-2020. Bij de tickets zijn de lunch en drankjes inbegrepen:)

Deel het nieuws met de freelancers/zzp’ers die je kent door deze pagina te delen.
Wil je een MKB’er dit nieuws tippen? Deel dan deze link: https://delanopr.nl/roundtable-door-delanopr-bij-appril-festival-appril2020/

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!