09 maart 2021 
in pr

PR Monitor 2021: gratis inzicht in jouw pr-mogelijkheden

PR Monitor 2021: gratis inzicht in jouw pr-mogelijkheden

Omdat ik graag wil weten wat bedrijven in 2021 doen om aan klanten te komen, heb ik een pr-monitor opgezet. Wil jij delen wat pr voor jou en je bedrijf betekent? Als dank voor het invullen ontvang je deze zomer gratis inzicht in jouw pr-mogelijkheden! 

Wat mensen over pr weten… shocking!

Het is ongelofelijk hoe vaak mensen hun bedrijf en zichzelf opzoeken in Google.
En wat bedrijven doen om aan klanten te komen? Heel verrassend!
Wat mensen over pr weten… shocking!

Omdat ik geen idee heb hoe ongelofelijk, verrassend of shocking het is, wil ik graag vragen of je op deze knop wilt klikken en in 2 minuten 12 korte vragen wilt beantwoorden.

PR monitor 2021: waar liggen jouw pr-mogelijkheden?

De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan het opzetten van de jaarlijkse PR Monitor 2021. Zowel in het Nederlands als in het Engels in te vullen. Graag wil ik erachter komen wat bedrijven in 2021 doen om aan hun klanten te komen.

Als dank stuur ik je deze winter (kosteloos) al de inzichten op! Met de inzichten kun je direct zelf aan de slag in jouw bedrijf.

Klik hier om mee te doen!

Help jij mee 1000 deelnemers te bereiken?

Ik ben op zoek naar 1.000 ondernemers die mee willen doen. En daarbij kan ik jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij een plek in jouw nieuwsbrief, op je social media of ken je een mooie socialmediagroep om deze enquête als oproep op te plaatsen? Heel graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen