arrow_drop_up arrow_drop_down
7 november 2018 

Opgenomen in VIVA400 - lijst van meest inspirerende 400 vrouwen van Nederland opgesteld door magazine Viva

Deze maand werd bekend wie volgens magazine Viva de meest inspirerende vrouwen van Nederland zijn die uitblinken in hun vakgebied. De Hoofddorpse onderneemster Jennifer Delano is opgenomen in de lijst van ‘Wereldverbeteraars’. Ze werd geselecteerd vanwege haar publicrelationswerk voor bedrijven die de wereld mooier willen maken. Vorig jaar zette ze voor Stichting Nederland CO2 Neutraal de verkiezing ‘Duurzaamste Bedrijf van Nederland’ op de kaart. Dit jaar zorgde ze ervoor dat het bedrijf Chan’s Syrische vluchtelingen vond om in dienst te nemen. Momenteel is ze bezig met een project waardoor mensen anoniem kunnen solliciteren.

VIVA400-awards voor elke categorie
Magazine Viva legt uit waarop werd geselecteerd: “Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een speciale prijs wonnen, een geslaagd en uniek idee hadden, een succesvolle eigen business startten of een bijzondere prestatie neerzetten.” Op 15 november 2018 zullen er in elke categorie heuse VIVA400-awards worden uitgereikt. De VIVA400-awards worden uitgereikt in zes categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders. Je kunt tot 6 november je stem uitbrengen op jouw favoriet. Onderneemster Jennifer Delano uit Hoofddorp is een van de mogelijke winnaars van deze awards.

Meer informatie over Jennifer Delano op de Viva400 lijst: https://www.viva.nl/viva400/wereldverbeteraars/.

Jennifer Delano: Hoofddorpse onderneemster en strategisch publicrelationsspecialist die dit jaar is opgenomen in de Viva400, de lijst van meest inspirerende onderneemsters volgens magazine Viva. Meer informatie over haar werk: https://www.DelanoPR.nl.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!