07 november 2018 

Opgenomen in VIVA400 - lijst van meest inspirerende 400 vrouwen van Nederland

Opgenomen in VIVA400

Ik ben opgenomen in VIVA400, de lijst van meest inspirerende 400 vrouwen van Nederland, opgesteld door magazine Viva! In deze blog lees je hoe dat ging.

Lijst van meest inspirerende 400 vrouwen van Nederland opgesteld door magazine Viva

Deze maand maakte magazine Viva de 400 meest inspirerende vrouwen van Nederland bekend. De Hoofddorpse onderneemster Jennifer Delano is opgenomen in de lijst van ‘Wereldverbeteraars’. Ze werd geselecteerd vanwege haar publicrelationswerk voor bedrijven die de wereld mooier willen maken.

Vorig jaar zette Jennifer voor Stichting Nederland CO2 Neutraal de verkiezing ‘Duurzaamste Bedrijf van Nederland‘ op de kaart. Dit jaar zorgde ze ervoor dat het bedrijf Chan’s Syrische vluchtelingen vond om in dienst te nemen. Momenteel werkt ze aan een project waardoor mensen anoniem kunnen solliciteren.

Awards voor elke categorie

Magazine Viva legt uit waarop werd geselecteerd: “Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een speciale prijs wonnen, een geslaagd en uniek idee hadden, een succesvolle eigen business startten of een bijzondere prestatie neerzetten.”

Op 15 november 2018 reikt Viva magazine in elke categorie heuse VIVA400-awards uit. Er zijn in totaal zes categorieën:

  • Creatieven,
  • Knappe Koppen
  • Krachtpatsers
  • Techtalenten
  • Wereldverbeteraars
  • Zakenwonders.

Je kunt tot 6 november je stem uitbrengen op jouw favoriet. Onderneemster Jennifer Delano uit Hoofddorp is een van de mogelijke winnaars van deze awards.

Lees meer over Jennifer Delano op de Viva400 lijst.

Jennifer Delano: strategisch publicrelationsspecialist

Jennifer Delano: Hoofddorpse onderneemster en strategisch publicrelationsspecialist die dit jaar is opgenomen in de Viva400, de lijst van meest inspirerende onderneemsters volgens magazine Viva.

Lees meer over Jennifers werk.

Pr-expert nodig? Neem dan contact met me op!

Zoek jij een pr-expert voor jouw bedrijf, event, interview of media-item? Ik help je graag! Plan vrijblijvend een gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden.

Vul het contactformulier in

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen