11 april 2017 

Moederschap en ondernemerschap: een bijzonder laatste halfjaar

Moederschap en ondernemerschap: een bijzonder laatste halfjaar

(Aanstaand) moederschap en ondernemerschap. Het was een bewogen halfjaar. Kijk je mee?

Die laatste zes maanden met een steeds grotere buik

Allereerst: wat geweldig dat je meeleest. Het was een bewogen halfjaar … die laatste zes maanden. Ik heb de eerste drie maanden rondgesjouwd met een steeds groter groeiende buik. Daarna mijn laatste hardloopwedstrijd gelopen (5 km in 33 minuten als zeven maanden zwangere vrouw). Vervolgens kon ik amper meer lopen … en werd ik ineens fan van fietsen.

Ik deelde online dat ik moeder was geworden

Daarna werd ik moeder en online maakte ik dat zo bekend:

Nu combineer ik moederschap en ondernemerschap. De ambitie is nog net zo levend als ervoor, maar er is nu iets meer creativiteit ervoor nodig!

De grootste les die ik je wil meegeven

Het is niet mogelijk echt te weten wat er in iemands leven speelt als je elkaar alleen maar online volgt. Als je elkaar echt wilt leren kennen, dan moet je elkaar naast online, ook offline ontmoeten. Daar maak je namelijk de echte connectie.

Pak dus die telefoon. Bel je vrienden op. Maak een afspraak met ze. Ga elkaar zien. Ga elkaar in het echt ontmoeten, want daar is waar het gebeurt. Geniet van elkaar zo lang het kan.

Bron: http://delanopr.nl/een-bijzonder-laatste-halfjaar/ 

Heb jij fantastisch nieuws? Zo kiest de media voor jou!

Ben jij klaar om impact te maken met jouw verhaal? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Voor slechts een paar tientjes ontdek je hoe mensen jou onthouden!

Je leert:

  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • wat je nodig hebt voor jouw pr-plan;
  • hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt;
  • en hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent!

Ben jij klaar om te shinen?

Yes! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen