17 juli 2017 
in bloggen

Succesvolle marketing en branding: it's all about action!

Succesvolle marketing en branding: it’s all about action!

Succesvolle marketing en branding gaat verder dan doelen en focus; it’s all about action. In mijn omgeving zie ik het hier met regelmaat misgaan. Voorkom problemen in jouw business en just do it!

Het belang van marketing en branding, maar ook van actie

Een tijdje geleden was ik bij een tweedaags congres in Amsterdam. Er waren daar diverse sprekers waaronder JT Foxx. Hij vertelde over het belang van marketing en branding. Als PR bureau hoef je ons natuurlijk niets daarover te vertellen. We kunnen niets anders dan het hiermee eens zijn. Maar hij benadrukte ook nog andere dingen. Zoals het belang van actie.

Wel een doel, wel een focus, maar geen actie

In mijn omgeving zie ik het hier met regelmaat misgaan. Wel een doel, wel een focus, maar geen actie. En dat is dodelijk voor elke soort business. Hier zit ook het verschil tussen succes en gebrek aan succes. De uiteindelijke actie. Kortom: Just do it! Of zoals Britney Spears al enige tijd geleden zong: Why don’t you do Something’

Succesvolle marketing en branding: it's all about action! Jennifer Delano pr-bureau pr in de media free publicity

 

Bron: http://delanopr.nl/its-all-about-action/

Ben jij klaar om actie te ondernemen? Deze methodes zorgen voor directe publiciteit!

Ben jij klaar om actie te ondernemen? In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je welke methodes voor directe publiciteit zorgen!

Je leert:

  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt;
  • en hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent!

Wil jij dé expert worden in jouw vakgebied?

JA! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen