05 maart 2019 

Is de digitalisering van vriendschap goed? (Interview met Metro)

Is de digitalisering van vriendschap goed? (Interview met Metro)

Onlangs werd ik geïnterviewd door Metro: wat vind ik als communicatie-expert van de digitalisering van vriendschap?

Digitalisering van vriendschap: makkelijk of vluchtig?

Het leven speelt zich tegenwoordig grotendeels online af. Zo kun je in de digitale wereld je vriendschappen makkelijk onderhouden door een appje hier en een likeje daar, maar je kunt er ook nieuwe vriendschappen opdoen.

Voor de een is het een uitkomst, een makkelijke en snelle manier om je interesse te tonen; voor de ander zal het te snel en vluchtig zijn. Marjolijn Antheunis, hoogleraar communicatie en technologie aan de Universiteit Tilburg, pleit daarom voor een nieuwe definitie van vriendschap: “Meer digitale contacten leiden tot een grotere verbondenheid tussen mensen.”

Ook ik werd als communicatie-expert gevraagd wat mijn mening over digitalisering van vriendschap is. Het hele interview is hier te vinden: https://www.metronieuws.nl/in-het-n.ieuws/2018/09/veranderen-onze-vriendschappen-door-digitalisering

Ook interviews geven als dé expert in jouw branche?

Wil jij ook geïnterviewd worden als de expert in jouw branche, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Voor slechts een paar tientjes ontdek jij hoe vol in de schijnwerpers komt met jouw expertise!

JA, vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen