20 juni 2017 
in bloggen

De betekenis van focus (en wat het oplevert voor jouw bedrijf)

De betekenis van focus (en wat het oplevert voor jouw bedrijf)

Wat is de betekenis van focus en wat levert focus op voor jouw bedrijf? Een tip van Robert Kiyosaki.

Focus = Follow One Course Until Succesful

De betekenis van focus. Daar heb je waarschijnlijk niet eerder over nagedacht. Robert Kiyosaki wél en hij heeft er een totaaluitleg over geschreven. Focus betekent volgens hem: Follow One Course Until Successful. Dat kan ”lekker cheesy” overkomen. Maar dat is het niet.

1 duidelijke route levert uiteindelijk het meest op

Ook in mijn business zie ik dat het volgen van 1 duidelijke route uiteindelijk het meest oplevert. Welk product heb je tien keer aangepast, maar had je beter hetzelfde kunnen laten?

Doe net als diverse succesvolle ondernemers én net als ik: zet een ambitieus doel en Follow This Course Until Successful.

PS: F.O.C.U.S. – aan wie wil jij dit meegeven? Deel deze blog met diegene! 

PS: Wat leverde F.O.C.U.S. jou op? Reageer hieronder!

Bron: http://delanopr.nl/de-betekenis-van-focus/

Focus in jouw pr? Ik help je graag

Heb jij een verhaal dat gedeeld mag worden, maar heb je geen flauw idee waar je moet beginnen? Ik help je graag! Plan een gratis 15-minutengesprek en informeer naar de mogelijkheden.

JA, ik wil impact maken met mijn verhaal!

 

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen