28 augustus 2017 
in bloggen

Big Brand Moments & PR: werk met zeven momenten

Big Brand Moments & PR

Big Brand Moments – Volgens creatief directeur en bedenker van Big Brand Moments (BBM), Marco de Boer, heeft u maar zeven momenten in het jaar nodig om top of mind te blijven. Vanaf 2016 is dit systeem geïmplementeerd in de pr-aanpak van DelanoPR en het resultaat is nu al zichtbaar. We vroegen aan Marco hoe hij tot dit BBM-model is gekomen.

Zeven momenten

Marco legt uit: “Het model is eigenlijk vanuit een pr-idee ontstaan. We spraken een klant die elk jaar zeventig verschillende projecten naar de media stuurde. Dit bleek veel te veel te zijn. De media wisten niet meer wat ze wel of niet moesten publiceren en daarom publiceerden ze maar niets. Ik stelde toen voor een paar focusprojecten te selecteren. Projecten die duidelijk het bedrijf én wat het bedrijf doet laten zien. Die het verhaal vertellen. Zeven momenten bleken dé manier te zijn om weer zichtbaar te worden. Het heeft voor de klant veel geholpen, omdat de media weer geïnteresseerd waren en dit zorgde voor een stroom aan publiciteit.”

Wat is het belang van pr voor een marketeer?

Marco de Boer: “Het is essentieel voor goede marketing. Het is van belang om de kernwaarden mee te nemen in het persbericht. Goede free publicity en pr maken een bedrijf geloofwaardig én interessant om over te schrijven.”

Als laatste vraag: heeft u nog een goede tip voor bedrijven die meer zichtbaarheid willen?

Marco de Boer: “Houd voor ogen voor wie u het doet! En dat is niet voor uzelf. Blijf u bewust van wie uw klant is, wie uw samenwerkingspartners zijn, wat u met uw bedrijf wilt oplossen én waar u sterk in bent.

Bron: http://delanopr.nl/big-brand-moments-pr/

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf?

Ben jij klaar om impact te maken en ben je benieuwd wat free publicity voor jouw bedrijf kan doen? Ik help je graag! Plan een gratis 15-minutengesprek en informeer naar de mogelijkheden.

JA, vertel me meer over de kracht van free publicity!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen