17 juli 2017 

Een bedrijf runnen én een goede side hustle: het kan echt!

Een bedrijf runnen én een goede side hustle

Ik gaf een interview in NRC over een bedrijf runnen en daarbij een goede side hustle hebben.

Naast het runnen van haar PR bedrijf geeft een goede side hustle ook veel voldoening, aldus Jennifer Delano eigenaar van DelanoPR. De behoefte om iets goeds te doen naast haar eigen onderneming was groot.  Ze beheert tegenwoordig de website pestenisnietleuk.nl, geeft trainingen en verkoopt een kaartspel om zoveel mogelijk pesten te voorkomen en bespreekbaar te maken.

NRC publiceerde twee voorbeelden over hoe een side hustle naast je dagelijkse bezigheden besteed kan worden. Lees het hele artikel: “Doordeweeks is hij wiskundedocent, in het weekend bouwt hij dieren van lego”

bedrijf runnen en side hustle Jennifer delano pr-bureau free publicity publiciteit in de media hoe kom je in NRC? bedrijf runnen en side hustle Jennifer Delano, DelanoPR PR Buro pr-bureau pesten kaartspel

Bron: http://www.nrc.nl

Lees ook: Interview in de NRC: waarom ik mijn werk als pr-agent niet opgeef voor mijn side hustle

In de NRC met jouw verhaal? Zo kiest de media voor jou!

Ben jij klaar om impact te maken met jouw verhaal? In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je welke methodes voor directe publiciteit zorgen!

Je leert:

  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent;
  • en hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt!

Ben jij klaar om jouw verhaal te delen?

JA! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen