21 november 2017 

100 pr-puntenchecklist – de eerste week van mijn eerste online programma

Mijn eerste online programma loopt inmiddels een paar weken. Oftewel de pilot die ik tot een maand geleden promootte. Deze bijna twintig man maken wel wat mee. We zijn eerst – door middel van een 100 pr-puntenchecklist – gaan onderzoeken hoe iedereen ervoor staat. Dat bleek in veel gevallen niet best.

Deze reacties waren er:

Esther: 43 punten, dat valt een beetje tegen :-). Nu vol aan de slag om dat te verbeteren!

Erinn: Ik heb de checklist in één keer gedaan. Is duidelijk en prima te doen. Mijn uitkomst is 47 en dat had ik wel verwacht. Wel heb ik het hele blok over Facebook met nee ingevuld. Het is een bewuste keuze dat ik zowel zakelijk als privé niet actief wil zijn op Facebook. Ik weet niet in hoeverre dat de score beïnvloedt. Genoeg werk aan de winkel, ik heb er zin in!

Hanneke: Toch nog 46, valt me mee. Ik doe bewust niets meer aan Twitter; Google+: nooit aan begonnen, te weinig groot. Maar het schijnt wel heel erg te helpen voor je vindbaarheid op Google …

Lisa: Ingevuld! Veel met Google+ is nee, omdat ik daar geen gebruik van maak. Sommige vragen hadden een extra optie mogen hebben. Ik wilde hier en daar ‘af en toe’ of iets dergelijks in kunnen vullen. Op zich een aardige score: 65.

Christianne: Zojuist de 100 vragen ingevuld. Score is 33. Dit ligt met name aan het feit dat ik het als werknemer heb ingevuld. Het bedrijf waar ik voor werk is niet mijn eigen bedrijf. Daardoor is er (nu nog) weinig verbintenis tussen mijn werk en mijn privésocialmediagebruik.

Rik: Na een weekje werken in het buitenland iets later gestart met de 0-meting dan de anderen. Sommige vragen had ik misschien anders in kunnen vullen, maar de score (14%) geeft heeeeel duidelijk aan dat ik veel meer aan pr via social media kan en moet doen dan tot nu toe het geval is. Ik ben heel benieuwd of dat gaat lukken. Ik zie reacties en opmerkingen over filmpjes … waar kan ik die zien?

Jeanette: Zojuist ingevuld. Score: 32. Ik schrik er toch wel behoorlijk van! Ik dacht echt dat ik op verschillende vlakken al goed bezig was. Maar goed, aan de andere kant: ik ga dit natuurlijk niet voor niks doen. Ik kijk ernaar uit Jennifer!

Vida: Leuke, confronterende test! Heb 46 punten behaald! Dat wordt hard aan de slag!

Oftewel – iedereen was klaar voor de volgende stap!

Online programma Zo kiest de media voor jou!

Ben jij klaar om te shinen met jouw expertise? In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je welke methodes voor directe publiciteit zorgen!

Je leert:

  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt;
  • en hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent!

Ben jij klaar om dé expert te worden in jouw vakgebied?

JA! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen