arrow_drop_up arrow_drop_down
21 november 2017 

100 pr-puntenchecklist – de eerste week van mijn eerste online programma

We zijn alweer een paar weken onderweg met mijn eerste online programma. Oftewel de pilot die ik tot een maand geleden promootte. Deze bijna twintig man maken wel wat mee. We zijn eerst – door middel van een 100 pr-puntenchecklist – gaan onderzoeken hoe iedereen ervoor staat. Dat bleek in veel gevallen niet best.

Deze reacties waren er:

Esther: 43 punten, dat valt een beetje tegen :-). Nu vol aan de slag om dat te verbeteren!

Erinn: Ik heb de checklist in één keer gedaan. Is duidelijk en prima te doen. Mijn uitkomst is 47 en dat had ik wel verwacht. Wel heb ik het hele blok over Facebook met nee ingevuld. Het is een bewuste keuze dat ik zowel zakelijk als privé niet actief wil zijn op Facebook. Ik weet niet in hoeverre dat de score beïnvloedt. Genoeg werk aan de winkel, ik heb er zin in!

Hanneke: Toch nog 46, valt me mee. Ik doe bewust niets meer aan Twitter; Google+: nooit aan begonnen, te weinig groot. Maar het schijnt wel heel erg te helpen voor je vindbaarheid op Google …

Lisa: Ingevuld! Veel met Google+ is nee, omdat ik daar geen gebruik van maak. Sommige vragen hadden een extra optie mogen hebben. Ik wilde hier en daar ‘af en toe’ of iets dergelijks in kunnen vullen. Op zich een aardige score: 65.

Christianne: Zojuist de 100 vragen ingevuld. Score is 33. Dit ligt met name aan het feit dat ik het als werknemer heb ingevuld. Het bedrijf waar ik voor werk is niet mijn eigen bedrijf. Daardoor is er (nu nog) weinig verbintenis tussen mijn werk en mijn privésocialmediagebruik.

Rik: Na een weekje werken in het buitenland iets later gestart met de 0-meting dan de anderen. Sommige vragen had ik misschien anders in kunnen vullen, maar de score (14%) geeft heeeeel duidelijk aan dat ik veel meer aan pr via social media kan en moet doen dan tot nu toe het geval is. Ik ben heel benieuwd of dat gaat lukken. Ik zie reacties en opmerkingen over filmpjes … waar kan ik die zien?

Jeanette: Zojuist ingevuld. Score: 32. Ik schrik er toch wel behoorlijk van! Ik dacht echt dat ik op verschillende vlakken al goed bezig was. Maar goed, aan de andere kant: ik ga dit natuurlijk niet voor niks doen. Ik kijk ernaar uit Jennifer!

Vida: Leuke, confronterende test! Heb 46 punten behaald! Dat wordt hard aan de slag!

Oftewel – iedereen was klaar voor de volgende stap!

PS Ben jij of ken jij iemand die wil instromen bij de volgende kans om mee te doen met het online programma? Meld je aan voor mijn gratis e-book via: https://jenniferdelano.nl/ebook/.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!