This is your main title
Live Workshop Voor Vrouwen:
Waarom Ken Ik Je Niet?

Val op met jouw expertise, bedrijf en verhaal

Bekend worden bij jouw huidige en potentiële klanten, ervoor zorgen dat ze jou kiezen in plaats van de andere aanbieders en zorgen dat klanten jou weten te bereiken en contact met jou opnemen zodat jij niet meer hoeft te zoeken naar hun.


Wil jij dit voor jouw bedrijf?


 Heb je hier al een strategie voor? Belangrijk is dat je eerst duidelijk hebt waar je naartoe wilt, en duidelijk hebt wat je wilt bereiken. Welke belangrijke momenten in jouw bedrijf, organisatie of persoonlijk leven zijn het waard om met de buitenwereld te delen? En hoe kan je hiermee gratis media publicatie krijgen en daarmee nog sneller en efficiënter jouw (marketing) doelen behalen?


Dat is wat je zult ontdekken in deze Offline Workshop


Wat leverde de vorige workshop op?

Ik heb geleerd bewuster om te gaan met publiciteit en, meer ruimte en tijd in te plannen om momenten te creëren. Ze zijn er wel maar moet er wel bij stil staan en er is veel meer mogelijk als ik had gedacht.

Yvonne Körver - Yvonne Fotografie

Ik heb inzicht gekregen in de samenhang tussen marketing en pr.  Jennifer is deskundig. Ik kan nu veel scherper nadenken over de strategie die ik ga uitzetten voordat ik aan de gang ga.

Bert Tamboer

Goed overzicht voor PR Plan benodigdheden, lol, super leuk, professioneel en eerst pr plan dan doen i.p.v. doen zonder plan.

Joia Stoutjesdijk - Fica te Faa Consulting

Ik heb veel inzichten en ideeën voor promotie. gekregen. Ook heb ik goede connecties gelegd met andere deelnemers.

Fernand Pos - Leven vanuit Passie

Wat ga je leren?

Hoe je de aandacht van de media trekt

Hoe je ervoor zorgt dat klanten jouw vinden door de juiste media te selecteren

Hoe je voor je eerste gratis media publicatie zorgt

Welke methodes voor directe publiciteit zorgen

Hoe je jezelf & jouw bedrijf uniek maakt en daarmee onderscheid van de concurrent

7 voor iedereen toepasbare methodes om zelf nieuws te genereren 

Hoe je zorgt dat je altijd op de hoogte wordt gehouden van online publiciteit rond jouw bedrijf

Hoe je ervoor kan zorgen dat jij weet wie, wanneer, wat over je zegt op het internet

Hoe journalisten selecteren op het nieuws

Hoe je je het beste voorbereid om een interview te houden

Jennifer DelanoAls mens was ik niet altijd zichtbaar. Sterker nog – vroeger was ik meer op zoek naar manieren om de grond in te zakken. Toen ik jaren later mijn eigen bedrijf opzette en er een fase van bijna geen werk aanbrak, ontdekte ik de kansen van pr. Ik schreef een eerste persbericht, ontdekte hoe ik in de media kon komen én blijven. Nu vinden klanten mij, door middel van publiciteit of passende (social) media, in plaats van dat ik ze moet vinden.


Reserveer nu je plek voor 77euro! (excl. BTW)

Datum

Donderdag 9 Juni 2022

Ticket

€77 excl. btw

Tijd

19:00- 22:00

Spreker

Jennifer Delano

Jennifer, ik heb nu al vragen?

Van tevoren kun je al jouw vragen naar mij mailen via contact@PRGoeroes.nl. 

Tijdens de workshop zal ik ze allemaal behandelen.


Review van Vida

NRC

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Cover van GezondNU

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Grazia

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

EditieNL

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Reserveer nu je plek!

Bonus - voor mensen die zich nú aanmelden - 

Mensen die zich voor nú aanmelden – krijgen de speciale en nergens anders te verkrijgen 

Jennifer Delano (c)  Handout ''De 100 PR Punten Checklist''

100% satisfaction guaranteed!

Als jij na een uur vanaf de start van de workshop niets geleerd hebt, 

dan kun je direct naar me toekomen en krijg je je geld terug.