Waarom het belangrijk is om aan pr te doen volgens Bas van Pelt

Waarom het belangrijk is om aan pr te doen volgens Bas van Pelt

Waarom het belangrijk is om aan pr te doen volgens Bas van Pelt – Hier legt Bas van Pelt uit waarom het zo belangrijk is om aan pr te doen. En hij legt uit waarom zijn vrouw met hem wilde trouwen … Kijk de video en ontdek wat dit met elkaar te maken heeft.

Elke werkdag post ik een nieuwe blog van mijn interview met Bas van Pelt. Bas van Pelt is ondernemer en trainer van (voornamelijk vrouwelijke) ondernemers. Hij legt uit wat zijn doel als ondernemer is: ‘Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat je een keuze kunt maken. De keuze om je leven weer in eigen hand te nemen. Ik leer je ervoor te kiezen te leven en je dromen te verwezenlijken. Durf te dromen, durf te leven en bereik wat je dacht dat onbereikbaar was.’

Ik heb hem natuurlijk stevig aan de tand gevoeld. En hier vind je een van de resultaten. Wil je alle blogs lezen: download rechtsboven mijn e-book en ik mail je alle blogs in één rij toe. Of like de pagina www.facebook.com/prgoeroe en bekijk daar de updates.

Wat doe jij om vertrouwen te geven aan jouw (potentiële) klanten?

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!